Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Codului de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila, conform cerintelor BS 7499.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare BS 7499 – Cod de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila

  • Certificarea Codului de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila (BS 7499) se adreseaza companiilor din urmatoarele domenii de activitate: servicii de paza si securitate statica sau servicii de patrulare mobila, sisteme de securitate ale cladirilor, sisteme de alarma sau pentru personalul de securitate, companii care doresc: sa participe la licitatii (achizitii publice), sa-si imbunatateasca imaginea pe piata, sa castige increderea clientilor si sa creasca satisfactia acestora.

  • Codul de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila (BS 7499) reprezinta ceea ce practica organizatiile din domeniu, pentru a asigura servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai, la un nivel calitativ superior.

  • Un Cod de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila certificat, demonstreaza angajamentul companiei pentru calitate si pentru satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce „calitate” a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare si o dezvoltare fructuoasa.

Ai nevoie de Certificat BS 7499? Cere oferta Premium Cert acum!