Prin Colaboratorii Zonali oferim servicii de Consultanta Fonduri EU in toata tara, la cele mai avantajoase preturi si in cele mai bune conditii.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Consultanta Fonduri EU

  • Fondurile Europene sunt instrumentele financiare prin care Uniunea Europeana actioneaza pentru eliminarea disparitatilor economice si sociale intre regiuni, in scopul realizarii coeziunii economice si sociale.

  • Pot accesa Fonduri Europene: persoanele fizice, inteprinderile individuale, SRL-urile, microintreprinderile, societatile agricole, proprietarii de paduri, producatorii etc.

  • Toti cei care indeplinesc criteriile stabilite in Programul Cadru de Implementare pentru fiecare domeniu major de interventie, pot fi beneficiari eligibili de Fonduri Europene. Eligibili sunt si cei care respecta eventuale cerinte specifice stabilite de Autoritatea de Management la momentul lansarii Cererii de Proiecte sau in Ghidul Solicitantului. Totodata, solicitantul trebuie sa aiba o forma de organizare conforma legislatiei romane si sa fie inregistrat in Romania.

Ai nevoie de Consultanta Fonduri EU? Simplu! Cere oferta acum!