Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari pentru companiile din domeniul alimentar, conform cerintelor HACCP.
Completeaza formularul
Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!
Certificare HACCP – Hazard Analysis & Critical Control Point
HACCP reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Certificarea HACCP dovedeste clientilor unei companii ca are implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor.
HACCP este un sistem bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri. Acesta desemneaza Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni consumul alimentelor nesigure.
Principiile de baza ale HACCP sunt: determinarea riscurilor in toate stadiile de producere, identificarea masurilor de prevenire, determinarea valorilor si limitelor critice ce trebuie mentinute pentru a asigura controlul PCC, stabilirea unui sistem pentru monitorizarea PCC cu ajutorul testelor/inspectiilor planificate si elaborarea procedurilor pentru a confirma ca sistemul HACCP lucreaza efectiv.