HACCP – Hazard Analysis & Critical Control Point

HACCP – Hazard Analysis & Critical Control Point2018-11-27T16:43:56+00:00

Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari pentru companiile din domeniul alimentar, conform cerintelor HACCP.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare HACCP – Hazard Analysis & Critical Control Point

  • HACCP reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Certificarea HACCP dovedeste clientilor unei companii ca are implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor.

  • HACCP este un sistem bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri. Acesta desemneaza Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni consumul alimentelor nesigure.

  • Principiile de baza ale HACCP sunt: determinarea riscurilor in toate stadiile de producere, identificarea masurilor de prevenire, determinarea valorilor si limitelor critice ce trebuie mentinute pentru a asigura controlul PCC, stabilirea unui sistem pentru monitorizarea PCC cu ajutorul testelor/inspectiilor planificate si elaborarea procedurilor pentru a confirma ca sistemul HACCP lucreaza efectiv.

Ai nevoie de Certificat HACCP? Cere oferta Premium Cert acum!
Cere Oferta Aici ! 0754 095 636