Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Calitatii Echipamentelor Medicale, conform cerintelor ISO 13485.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare ISO 13485 – Sistemul de Management al Calitatii Echipamentelor Medicale

  • Sistemul de Management al Calitatii Echipamenteor Medicale (ISO 13485) este bazat pe standardul ISO 9001.  ISO 13485 este standardul cel mai acceptat international pentru producatorii de aparatura medicala. Acest standard include cerinte specifice acestui sector de activitate si defineste termeni ca dispozitive medicale, aparatura medicala activa, aparatura medicala pentru implanturi, aparatura medicala sterila si multe altele.

  • Certificarea ISO 13485 sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, fabrica sau folosesc produse si servicii medicale. Se doreste cresterea reputatiei atat in ochii clientilor cat si in cei ai autoritatilor.

  • Printre beneficiile certificarii ISO 13485 se numara: realizarea de politici de calitate si a telurilor companiei, calitate imbunatatita a performantei, minimalizarea si stapanirea riscurilor, economisire de timp si costuri.

Ai nevoie de Certificat ISO 13485? Cere oferta Premium Cert acum!