Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei, conform cerintelor ISO 20000-1.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare ISO 20000-1 – Sistemul de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei

  • Sistemul de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei (ISO 20000-1) este primul standard international care defineste cerintele pentru managementul serviciilor IT. Obiectivul acestui standard este crearea unui sistem de management care sa permita gestionarea eficienta si eficace a serviciilor IT.
  • Standardul ISO 20000-1 promoveaza adoptarea unei abordari integrate a proceselor pentru a furniza in mod eficient servicii care indeplinesc cerintele afacerii si ale clientilor. ISO 20000-1 permite furnizorilor de servicii sa inteleaga modul de a spori calitatea serviciilor livrate clientilor.
  • Furnizorilor de servicii li se cere imbunatatirea calitatii, costuri mai mici, o mai mare flexibilitate si raspuns mai rapid pentru clienti. Un sistem de management al serviciilor IT ofera un nivel ridicat de satisfactie a clientului.

Ai nevoie de Certificat ISO 20000-1? Cere oferta Premium Cert acum!