Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Responsabilitatii Sociale, conform cerintelor ISO 26000.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare ISO 26000 – Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale

  • Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale (ISO 26000) este rezultatul unui consens international si este proiectat pentru a incuraja punerea in aplicare a celor mai bune practici de responsabilitate sociala la nivel global. Atat organizatiile cat si toate partile interesate, observa beneficiile comportamentului responsabil social drept un mijloc de a contribui la dezvoltarea durabila.

  • ISO 26000 este un standard international care furnizeaza linii directoare privind responsabilitatea sociala (RS). Standardul este destinat organizatiilor de toate tipurile, din sectorul public sau privat, din tari dezvoltate, in curs de dezvoltare sau in tranzitie.

  • Certificarea ISO 26000 va adauga valoare activitatilor existente privind responsabilitatea sociala (RS) prin faptul ca: prezinta un consens international asupra a ceea ce inseamna responsabilitatea sociala si temele la care trebuie sa se refere compania, furnizeaza linii directoare pentru transformarea principiilor in actiuni efective, cuprinde cele mai bune practici deja stabilite si le disemineaza la nivel mondial pentru binele comunitatii internationale.

Ai nevoie de Certificat ISO 26000? Cere oferta Premium Cert acum!