Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Securitatii Canalelor de Distributie, conform cerintelor ISO 28000.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare ISO 28000 – Sistemul de Management al Securitatii Canalelor de Distributie

  • Sistemul de Management al Securitatii Canalelor de Distributie (ISO 28000) subliniaza cerintele necesare unei organizatii pentru a-si stabili, implementa si imbunatati un sistem de management al securitatii canalelor de distributie. Acestea includ aspecte critice in asigurarea securitatii canalelor de distributie precum: finantarea, productia, managementul informational, facilitati pentru impachetare, depozitare si transfer de bunuri intre tipuri de transport si locatii.

  • ISO 28000 poate fi aplicat de companii de toate marimile implicate in productie, service, depozitare si transport aerian, naval, feroviar si rutier, in orice etapa a procesului de productie sau aprovizionare.

  • Certificarea ISO 28000 aduce urmatoarele beneficii: mentinerea si imbunatatirea securitatii lantului de furnizare, demonstrarea in fata clientilor si in fata partenerilor a sigurantei relatiilor comerciale, imbunatatirea controlului si influentarea organizatiilor care au impact asupra securitatii in lantul de furnizare si contributia semnificativa pe care o aduce organizatia certificata la siguranta lantului de furnizare.

Ai nevoie de Certificat ISO 28000? Cere oferta Premium Cert acum!