Premium Cert este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Premium Cert efectueaza certificari ale Sistemului de Management al Riscului, conform cerintelor ISO 31000.

Cere oferta!

Completeaza formularul

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate!

Certificare ISO 31000 – Sistemul de Management al Riscului

  • Sistemul de Management al Riscului este un nou standard international care ajuta companiile de toate tipurile si dimensiunile sa gestioneze in mod eficient risculISO 31000 prevede principii, cadre de lucru si procese de gestionare a oricarei forme de risc intr-un mod transparent, sistematic si credibil in cadrul oricarui domeniu de aplicare si in orice context.

  • Standardul recomanda ca organizatiile sa dezvolte, sa puna in aplicare si sa imbunatateasca in mod continuu un cadru de gestionare a riscului ca o componenta integranta a sistemului de management.

  • Certificarea ISO 31000 va ajuta companiile: sa mareasca probabilitatea de a atinge obiectivele, sa constientizeze necesitatea de a identifica si trata riscul in intreaga organizatie, sa imbunatateasca identificarea oportunitatilor si a amenintarilor, sa imbunatateasca procedurile de raportare financiara, sa stabileasca o baza fiabila pentru luarea deciziilor, sa aloce si sa utilizeze in mod eficient resursele pentru eliminarea factorilor de risc si sa minimizeze pierderile.

 
Ai nevoie de Certificat ISO 31000? Cere oferta Premium Cert acum!