Noutati

Noutati2019-07-03T11:28:01+00:00

Standardele ISO: Certificarea si avantajele certificarii ISO

Standardizarea reprezinta un factor important in ceea ce priveste competitivitatea intreprinderilor la nivel national, regional si mondial. Standardele isi fac simtita prezenta in mai toate sectoarele economice, fiind instrumente suport pentru domenii importante, precum utilizarea durabila a resurselor, siguranta si calitatea produselor, tehnologia informatiei si comunicatiilor, energia si, nu in ultimul rand, inovarea.

Actuala economie globalizata a impins standardizarea in centrul atentiei, facand-o sa devina dezirabila si necesara datorita principalei sale caracteristici, de instrument care intensifica comertul si incurajeaza inovarea.

Certificarea conform standardelor ISO este un element indispensabil pentru functionarea unei companii atat pe plan national, cat si international. Certificarea se adreseaza tuturor firmelor care doresc sa activeze in castig si sunt gata sa investeasca pentru a monitoriza, controla si optimiza activitatea.

Principalele avantaje ale certificarii ISO sunt:

– Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);

– Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor;

– Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;

– Imbunatatirea sistemului de management al companiei;

– Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

OHSAS 18001 / ISO 45001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale: Versiunea actualizata a standardului

Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (OHSAS 18001 / ISO 45001) prezinta cerintele unui sistem de management care permite unei organizatii sa-si controleze riscurile legate de sanatatea si securitatea muncii si sa-si imbunatateasca performanta manageriala. In fiecare zi, sunt persoane care sufera din cauza accidentelor de munca sau a bolilor letale legate de activitatile de munca. ISO 45001 isi propune sa ajute organizatiile sa evite aceste riscuri si ofera agentiilor guvernamentale, industriei si altor parti interesate, orientari eficiente si utile pentru imbunatatirea sigurantei la locul de munca in tarile din intreaga lume. (mai mult…)

Cere Oferta Aici ! 0754 095 650